< Lieve allemaal,

19 december 2003

Lieve allemaal,

Nu de kerstkaarten weer binnenkomen met alle goede wensen voor de kerstdagen en het nieuwe jaar, wil ik toch ook graag wat van ons laten horen. Aangezien ik altijd degene ben die de kerstkaarten verstuur nu dan per email een berichtje van mij. Ik kon het eerlijk gezegd dit jaar niet opbrengen om kerstkaarten te versturen. Nog nooit eerder is me dat gebeurt, maar dit jaar heb ik er helemaal geen zin in. Het kost me gewoon te veel moeite om kaarten te versturen waarin je iedereen een gelukkig nieuwjaar wenst, terwijl ik het nieuwe jaar met angst tegemoet zie. Het vorig jaar gingen we, zoals een collega me schreef, heel hoopvol in , maar het nieuwe jaar zie ik met vrees (en af en toe toch ook nog wel een beetje hoop) tegemoet.

Ik ben erg blij dat we de komende feestdagen toch met z’n vijven kunnen vieren en ik hoop natuurlijk dat nog jaren te kunnen doen, maar toch…..er hangt constant een zwarte wolk boven.

Ondanks dit alles wensen wij jullie natuurlijk wel fijne kerstdagen en een fantastisch nieuwjaar en we hopen dat we ook komend jaar weer op jullie kunnen rekenen!

Ik hoop dat jullie nu niet allemaal de indruk hebben gekregen dat het hier somberheid troef is, maar vooral ik heb aan het einde van het jaar nog wel eens last van melancholische gevoelens.

Er wordt hier nog steeds heel wat af gelachen en Mattijs heeft gisteren b.v. genoten van zijn eerste echte disco-avond op school. Het is eigenlijk best wel een feestganger, hij kon het alleen niet helemaal tot het eind toe volhouden!

Goed, iedereen fijne dagen, een goede vakantie (als je dat hebt tenminste) en tot de volgende keer.

Carin

Peter

Jeroen, Mattijs en Suzanne.